5.8 C
New York
Tuesday, May 21, 2024
spot_img

Najčitanije ove sedmice

Povezani postovi

Šezdesetdvogodišnja Bišćanka nožem ubila 71-godišnjeg supruga

Šezdesetdvogodišnja Bišćanka uhapšena je zbog sumnje da je usmrtila 71-godišnjeg supruga.Ova porodična tragedija dogodila se u noćnim satima u nedjelju u porodičnoj kući supružnika koja se nalazi u naselju Midžića mahala, a ubistvo je, prema rezultatima istrage, počinjeno hladnim oružjem, odnosno nožem.

Uhapšena žena je pozvala policiju kako bi prijavila nasilje u porodici, a kada je policijska patrola stigla na mjesto događaja zatekla je tijelo muškarca.

“Izlaskom na mjesto događaja pripadnici policije su zatekli tijelo 71-godišnjaka s ubodnim ranama u predjelu grudi koje su bile nanesene nožem. Formirana je uviđajna ekipa i na mjesto događaja izašao je dežurni tužilac čija konstatacija je bila da se radi o krivičnom djelu ubistva te je slobode lišena 62-godišnjakinja koja je prije toga prijavila nasilje u porodici. U toku su istražne radnje za prikupljanje dodatnih dokaza”, naveo je Ale Šiljdedić, glasnogovornik MUP-a USK.

Prema nezvaničnim informacijama, žena je negirala da je počinila zločin te je izjavila kako je poslije svađe sa suprugom napustila kuću, a kada se vratila zatekla ga je mrtvog. Nakon obdukcije u Kantonalnoj bolnici u Bihaću konstatovano je kako se radi o nasilnoj smrti. Za sada nije poznat motiv ovog tragičnog događaja, a navodno su supružnici odranije imali probleme u braku.

(Klix.ba)

Popularni članci