-2 C
Novi Travnik
Srijeda, 2 Decembra, 2020
nove-info.com

Refik Lendo uputio čestitku Stjepanu Duji na pobjedi za načelnika

Refik Lendo čestitao je novoizabranom načelniku Novog Travnika Stjepanu Duji povodom pobjede na minulim Lokalnim izborima.

“Čestitam novom načelniku Stjepanu Duji na pobjedi. Želim mu uspješan rad, da bude u interesu građana, što ne sumnjam da će tako biti. Čestitam izabranim vijećnicima, koji su dobili podršku građana. Da budu dobri predstavnici naroda i građana”, poručio je Lendo i dodao:

“Treba se okrenuti radu, svakodnevnim obavezama, da čuvamo jedni druge. Da se okrenemo budućnosti, jedni drugima. Da sve one trzavice koje su bile tokom posljednjih mjesec dana zaborave. Pozivam naročito Bošnjake, obzirom da su bila tri kandidata, da se okrenu jedni drugima. Onako kako nam je obaveza, da jedni drugima halalimo. Da zajedno žive, rade i pomažu se. Budućnost nam je zajednička.”

“Zahvaljujem se građanima Novog Travnika na podršci koju su mi davali proteklih 12 godina. Uradili smo mnoge stvari, a ostaje nam da u narednom periodu zajedno gledamo na budućnost, i naše općine, i naše države”, rekao je Lendo za Kanal 6.

Stjepan Dujo je slavio u utrci za načelnika ispred kandidata Naroda i Pravde, Abdulaziza Rizvića.

popularno

Bugojno – Tri naoružane maskirane osobe presrele brzu poštu, otuđena veća količina novca

Dana 01.12.2020.godine oko 18,05 sati u PS Bugojno je prijavljeno razbojništvo u poslovnici brze pošte, koja se nalazi u ulici Gromile, općina...

CIK prebrojao glasove: Poznat novi sastav novotravničkog Općinskog vijeća

Danas je CIK zvanično objavio da su prebrojani svi glasovi sa Lokalnih izbora za područje Novog Travnika. Nakon što...

Neće biti dodatnih mjera u BiH

Zoran Tegeltija, predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, nakon sastanka u Doboju rekao je kako Bosna i Hercegovina neće uvoditi dodatne mjere...

Izbori u Novom Travniku: HDZ osvojio najviše glasova, slijede SDA i SDP

Lista HDZ BiH, HDZ 1990 osvojila je najviše glasova na izborima u Novom Travniku. Iza njih je SDA, zatim SDP i NiP....
8,536PratiocaLajkajte
785SljedbenikaPratite
4PretplatnikaPretplati se
error: Sadržaj je zaštićen!