Refik Lendo se prvi put oglasio nakon operacije: Prošla je na najbolji mogući način

704

Potpredsjednik Federacije BiH Refik Lendo nakon što je doživio moždani udar, a potom i podvrgnut operativnom zahvatu, napustio je KCUS.

Nakon toga se oglasio na društvenim mrežama, gdje je poručio da je operacija prošla dobro.

  • U utorak navečer sam podvrgnut hitnom operativnom zahvatu na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Operacija je prošla na najbolji mogući način, a već danas sam napustio jedinicu intenzivne njege i osjećam se dobro. Doktori su zadovoljni kontrolnim pregledima i postoperativnim oporavkom.

Zahvaljujem se doktorima Eldinu Burazeroviću i Mersadu Baručiji, koji su izveli operativni zahvat, ali i svom ostalom stručnom, profesionalnom i ljubaznom medicinskom osoblju na Klinici za neurohirurgiju i Klinici urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, te Bolnici Travnik.

Koristim ovu priliku da se zahvalim svim prijateljima, poznanicima, radnim kolegama, komšijama, predstavnicima međunarodne zajednice i svim građanima Federacije Bosne i Hercegovine koji su iskazali brigu, zaželjeli mi brz oporavak i pružili podršku meni i mojoj porodici. Vidimo se, ako Bog da, uskoro. Vaš Refik Lendo – napisao je Lendo na Facebooku.