3.6 C
Novi Travnik
Sunday, December 10, 2023

Najčitanije ove sedmice

spot_img

Povezani postovi

Čović posjetio Novi Travnik, sa Dujom obišao radove na Srednjoškolskom centru

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH, Dragan Čović danas je posjetio Novi Travnik gdje se sastao s načelnikom općine Stjepanom Dujom.

Načelnik općine Stjepan Dujo danas je domaćin XVII. koordinacije načelnika i gradonačelnika i predsjednika županijskih Vlada izabranih ispred HDZ-a BiH koja se redovito odvija po općinama i gradovima u BiH.

Prije održane koordinacije, predsjednik Čović i načelnik Dujo obišli su gradilište zgrade Srednjoškolskog centra u Novom Travniku, pri čemu je razgovarano i o drugim aktualnim i kapitalnim projektima te političkoj situaciji u općini. Razgovaralo se i o stanju školstva na području novotravničke općine, gdje je načelnik Dujo naglasio važnost izgradnje školskih kapaciteta kao i potrebu kontinuiranog ulaganja u obnovu infrastrukture posebno za učenike osnovnih i srednjih škola.

Načelnik Dujo je istaknuo kako izgradnjom zgrade Srednjoškolskog centra tri škole konačno će dobiti vlastite prostore za rad, što će biti značajno poboljšanje radnih uvjete za učenike i nastavno osoblje. Kazao je, kako su Osnovna glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik, Srednja glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik i Srednja škola “Novi Travnik“ Novi Travnik već trideset godina podstanari na više lokacije unutar gradske zone Novog Travnika.

Obilazeći gradilište prisutni su se detaljno upoznali s dinamikom izvedbe radova i aktivnostima koje slijede u sljedećem razdoblju.

Predsjednik Čović je istaknuo podršku ovom projektu, posebno planiranom razvoju i infrastrukturnim projektima koje općina Novi Travnik nastoji implementirati.

Notra.ba

Popularni članci