-3 C
Novi Travnik
Utorak, 2 Marta, 2021

Zakazana druga redovna sjednica Općinskog vijeća Novi Travnik

Druga redovna sjednica Općinskog vijeća Novi Travnik zakazana je za četvrtak, 04.02.2021.

Sjednica će se održati u dvorani Općine Novi Travnik, sa početkom u 10,00 sati.

Na dnevnom redu će se naći Prijedlog odluke o imenovanju Općinskog pravobranitelja kao i Prijedlog Odluke o usvajanju Akcionog plana održivog upravljanja energijom i prilagođavanja klimatskim promjenama (SEECAP) Općine Novi Travnik za period do 2030.godine.

Općinsko vijeće, sukladno Statutu Općine Novi Travnik i Poslovniku Općinskog vijeća Novi Travnik razmatrat će prijedloge Rješenja o imenovanju svojih stalnih radnih tijela – Povjerenstava:

Povjerenstva za statut i propise;
Povjerenstva za proračun, financije i ekonomska pitanja;
Povjerenstva za prigovore, predstavke i prijedloge;
Povjerenstva za društvene djelatnosti;
Povjerenstva za ljudska prava, mlade i ravnopravnost spolova;
Povjerenstva za prostorno planiranje, uređenje i ekologiju;
Povjerenstva za poslove mjesnih zajednica;
Administrativno povjerenstvo;
Etičko vijeće časti;
Povjerenstvo za dodjelu nagrada i priznanja;
Povjerenstvo za izbor korisnika donacije;
Povjerenstvo za procjenu prometne vrijednosti nekretnina;
Povjerenstvo za žalbe;
Povjerenstvo za izbor u regulirane organe.
Prijedlog Rješenja o konačnom imenovanju skupštine JKP „Vilenica čistoća“ d.o.o. Novi Travnik i

Prijedlog Rješenja o konačnom imenovanju skupštine JP „Vilenica vodovod“ d.o.o. Novi Travnik također su točke dnevnog reda druge redovite sjednice na kojoj će se razmatrati i Prijedlog Rješenja o imenovanju Upravnog vijeća JU „Dom zdravlja“ Novi Travnik.

Općinsko vijeće razmatrat će Prijedlog Odluke o raspisivanju Javnog poziva za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta radi korištenja u poljoprivredne svrhe, Prijedlog Rješenja o imenovanju Upravnog vijeća JU „Dječji vrtić“ Novi Travnik kao i Prijedlog Odluke o raspisivanju javnog nadmetanja putem licitacije u industrijsko poslovnoj zoni „Neobarje“, radi izgradnje poslovnog objekta.

Na dnevnom redu, uz brojne druge, su i točke Prijedlog Odluke o raspisivanju javnog oglasa za imenovanje člana Općinskog izbornog povjerenstva Novi Travnik, Prijedlog Rješenja o imenovanju Povjerenstva za provođenje postupka po javnom oglasu za imenovanje člana Općinskog izbornog povjerenstva Novi Travnik kao i Prijedlog Rješenja o formiranju Povjerenstva za provođenje postupaka Javnih nadmetanja (licitacija) u Općini Novi Travnik.

popularno

Velika zastava Bosne i Hercegovine zavijorila se iznad Opare!

I dok stotine fotografija i video snimaka sa istaknutim državnim simbolima kruže društvenim mrežama ovog ponedjeljka u Bosni i Hercegovini, a sve...

Novi Travnik – Polaganjem cvijeća obilježen Dan nezavisnosti

Povodom 1. marta Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, predsjedavajući OV Novi Travnik Selver Zukić, zamjenik predsjedavajućeg OV Senad Džaja, predsjednici klubova SDA,...

NK Brekovica porazila Novi Travnik na Gradskom stadionu

Danas je na gradskom stadionu odigrana prijateljska utakmica između naše ekipe, i ekipe NK Brekovica.Nakon sjajne utakmice protiv NK Travnika, moramo reči...

Nakon pada sa skele mladi Novotravničanin izgubio bitku za život

Kako prenosi Centralna.ba jučer je u Mostaru preminuo mladi novotravničanin Čorbeg Admir, koji je preminuo od posljedica pada sa skele.
8,536PratiocaLajkajte
785SljedbenikaPratite
4PretplatnikaPretplati se