17 C
Novi Travnik
Petak, 18 Septembra, 2020
nove-info.com

Važno saopćenje za javnost OO SDA Novi Travnik

OO SDA Novi Travnik objavila je važno saopćenje za javnost koje prenosimo u cjelosti:

Na osnovu posljednjih dešavanja i kontinuiranih napada putem društvenih mreža na naše kadrove, članove i simpatizere stranke OO SDA Novi Travnik:

  1. Osuđuje napade na kadrove, članove i simpatizere SDA od strane osobe/a koja/e se kriju iza lažnog profila,
  2. Prihvata svaku vrstu dobronamjerne kritike koja će biti korektivni faktor u našem radu, ali da to bude na javan i transparentan način, a ne pod laznim imenom ili profilom,
  3. Posebno osuđujemo napad na naše vjerske lidere i ulemu kao i ugledne članove našeg džemata,
  4. Kompletan spis sa dokazima smo poslali nadležnim institucijama da pronađu i kazne neodgovornog pojedinca/e.

Ovih dana smo dobili mnogo poruka i komentara podrške, a također povećalo se interesovanje za članstvo u Stranci demokratske akcije.

Ovih dana smo također svjedoci konstantnih napada na SDA širom BIH od strane mrzitelja BIH, a nažalost pojedine tzv. probosanske stranke upućuju otrovne strelice samo prema SDA, a pogotovo novokomponovana stranka koja kampanju i svoju opstojnost gradi na mržnji prema SDA.

Poručujemo mrziteljima SDA i neodgovornim pojedincima da je Stranka demokratske akcije bila i da će ostati najjača politička stanka u Novom Travniku ali i u cijeloj BIH, a to ćemo akoBogda vidjeti u novembru ove godine.

SDA je nadživjela mnoge neprijatelje države BIH a ne sumnjamo da ćemo na smetljište historije poslati i ove sadašnje pa i sve buduće neprijatelje SDA i države nam BIH.

JAKA SDA
JAKA BIH

popularno

Novotravničanin Munib Hajrić objavio “promotivni” video i nasmijao cijelu BiH!

Kandidat SDA za Općinsko vijeće Općine Novi Travnik Munib Hajrić zvani Ćibo objavio je video na društvenim mrežama u kojem je najavio...

Pronađen ukradeni automobil fudbalera Novog Travnika

Danas je nogometašu Novog Travnika, Ibrahimu Duvnjaku, sa Gradskof stadiona ukraden automobil. Iz Policijske stanice Travnik potvrđeno je...

Sa parkinga Gradskog stadiona ukraden automobil nogometašu Novog Travnika

Danas je, tokom treninga NK Novi Travnik, ukraden automobil jednom od nogometaša ovog kluba, stoji na zvaničnoj stranici.

Životna jesen čovjeka

Njegove sijede kose, staro lice borama ispunjeno i pogled u daljinu (da li čežnje ili tuge pune) sve govori. To je čovjek životom pritisnut,...
8,510PratiocaLajkajte
785SljedbenikaPratite
4PretplatnikaPretplati se
error: Sadržaj je zaštićen!