5.8 C
New York
Monday, June 24, 2024
spot_img

Najčitanije ove sedmice

Povezani postovi

Telemach će tužiti BH Telecom


Kompanija Telemach je najavila kako će podnijeti prijavu Regulatornoj agenciji za komunikacije i Tržišnoj inspekciji Bosne i Hercegovine protiv kompanije BH Telecoma zbog kleveta i lažnih optužbi na račun Telemacha.

Kako kažu iz Telemacha da je sve počelo nakon najavljivanja poskupljanja iz BH Telecoma za 4,19KM. O poskupljenju smo već izvještavali, članak možete pročitati OVDJE.

Kako kažu iz Telemacha razlog na ovaj korak je taj da su došli do informacija o više namjernih propusta koje predstavljaju radnje nedopuštenog trgovanja, kao što su neistine da će usluge Telemacha ‘sad poskupljivati’; da je na Stupu ‘izgorilo’ na desetine televizora korisnika Telemacha jer je ‘mreža većinom ilegalna i zbog toga bez ISO standarda’; da Telemach ‘preko 50 posto korisnika ne prijavljuje’, ‘radi monopolistički i ucjenjuje”‘, saopćeno je iz Telemacha.

Telemach je već podnio prijave protiv BH Telekoma Regulatornoj agenciji za komunikacije i Tržišnoj inspekciji BiH”, stoji na kraju priopćenja poduzeća Telemach.

Popularni članci