16 C
Novi Travnik
Ponedjeljak, 21 Juna, 2021

Sljedeće sedmice vanredni izbori u SDA Novi Travnik

Nakon lošeg rezultata na Lokalnim izborima sami vrh Stranke demokratske akcije odlučio je raspustiti Općinsku organizaciju SDA u Novom Travniku.

Donesena je odluka da se formira Povjereništvo čiji zadatak je da u skorijem roku raspiše vanredne izbore unutar stranke na kojim će se birati nova garnitura ljudi u SDA Novi Travnik.

“Obaviještavaju se članovi OO SDA Novi Travnik da će se Vanredni izbori za OO SDA Novi Travnik za nivoe mjesnih odbora, organizacije žena i asocijacije mladih održati u dane 25, 26, 27, i 28.05.2021.godine u vremenskom terminu od 07.00 sati do 19. 00 sati.
O mjestima održavanja istih naknadno će biti postavljena obavijest.

Pristupiti izborima imaju pravo samo oni članovi koji se nalaze na biračkom spisku koji su izvršili reevidenciju članstva.

Izbori će se održati uz pridržavanje epidemioloških mjera te stoga pozivamo članove koji izađu na izbore da se istih pridržavaju”, stoji u saopćenju OO SDA Novi Travnik.

popularno

FOTO – “Novotravničko biserje” ugostilo BZK “Preporod” iz Viteza

KUD "Novotravničko biserje" održalo je zajednički koncert s BZK “Preporod” iz Viteza. Preko stotinu mladih se družilo u našem gradu, a građani...

Maturanti novotravničke gimnazije iz 1971. sastali se na 50 godina mature

Jedna jako lijepa priča dolazi nam iz našeg Novog Travnika. Nakon pedeset godina sastali su se maturanti novotravničke gimnazije iz 1971. godine.

Narandžasto upozorenje zbog očekivanih visokih temperatura

Federalni hidrometeorološki zavod BiH izdao je narandžasto upozorenje zbog visokih dnevnih temperatura zraka i vrlo visokih vrijednosti UV indeksa koji se očekuju...

Kod Kupresa Travničanin kamionom udario u medvjeda

Na magistralnom putnom pravcu Kupres – Šujica, u mjestu Poganac u petak u ranim jutarnjim satima dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj...
8,536PratiocaLajkajte
785SljedbenikaPratite
4PretplatnikaPretplati se
error: Za preuzimanje sadržaja javite se redakciji portala!