5.8 C
New York
Monday, July 15, 2024
spot_img

Najčitanije ove sedmice

Povezani postovi

Poziv za učešće u biciklijadi “Maculje 2023”

Biciklistički klub “Asovi” organizuje Biciklijadu “Maculje 2023” uz finansijsku podršku Općine Novi Travnik, a u sklopu programa Dani općine Novi Travnik 2023.

Biciklijadu će se održati u subotu 03.06.2023. godine s početkom u 09:00h. Start je na trgu ispred Općine Novi Travnik, odakle će se odvesti jedan krug gradskim ulicama. Nakon toga slijedi lagana vožnja prema nekropoli stećaka Maculje, koja je od grada udaljena nekih 23 km i cijelim putem je asfalt. Vožnja se završava dolaskom na nekropolu stećaka Maculje, gdje je za prvih 100 učesnika obezbijeđen sendvič i sok. Za prvih 30 prijavljenih učesnika obezbijeđena je majica s štampom Biciklijada “Maculje 2023”, koje će biti uručene na cilju.
Nakon zajedničke fotografije s učesnicima, biciklijada se smatra završenom, a povratak učesnika se vrši u vlastitoj organizaciji i organizator ne preuzima nikakvu dalju odgovornost.

Svi zainteresovani koji planiraju učestvovati u biciklijadi obavezni su izvršiti prijavu putem prijavnog obrasca na sljedećem linku Prijava učesnika za Biciklijadu “Maculje 2023“.

Popularni članci