2 C
Novi Travnik
Ponedjeljak, 29 Novembra, 2021

Poziv svim mladima “Fakat je vakat za mlade!”

Vjerujemo da je osnov snažnog aktivizma mladih u informacijama i znanju koji mladi posjeduju. Kroz svoje aktivnosti često pominjemo prava i obaveze mladih koji prostiču prvenstveno prema mladima.

Kroz edukacije i konsultacije jačamo kapacitete omladinskog sektora jer vjerujemo da jedino stabilne i jake grupe mladih dugoročno mogu pomoći mladima da ostvare svoj puni potencijal i budu kreatori promjene.  

Svoje kapacitete stavljamo na raspolaganje mladima koji žele da dobiju informaciju više ili načine korak za poboljšanje uslova života mladih u našoj lokalnoj zajednici. 

Ovim putem pozivamo sve mlade koji žele da se uključe i budu aktivni članovi našeg društva, da se priključe našoj grupi prijavom na broj telefona 060-328/1918 ili na mail omladinskovijecenovitravnik@gmail.com ostvarujete pravo uključenja u grupu za ostvarenja cilja za mlade.

FAKAT JE VAKAT ZA MLADE!

Koordinator mladih

Arnes Mehanović

popularno

Početak radne sedmica donosi snijeg u BiH

Nova radna sedmica trebala bi donijeti prvi snijeg u ovoj sezoni, ako je vjerovati meteorolozi. "Sutra u Bosni i...

Prevent Travnik traži rukovodioca proizvodnje

Prevent Travnik d.o.o. Travnik, članica Prevent Grupacije zapošljava blizu 300 uposlenika. Kombinacija stručnog tima i savremene tehnologije garantuje izuzetno...

Novi Travnik: Danas radari na četiri lokacije

Najavljene radarske kontrole za 28. 11. 2021. -PS NOVI TRAVNIK 15:00 do 17:00 sati M-16.4 Vodovod17:30 do 19:00 sati...

Srednjobosanske šume / Oglas za posao

Srednjobosanske šume / Šume SBK raspisuju oglas za zasnivanje radnog odnosa na određeno radno vrijeme. Prijem radnika na određeno...
8,536PratiocaLajkajte
785SljedbenikaPratite
4PretplatnikaPretplati se
error: Za preuzimanje sadržaja javite se redakciji portala!