5.8 C
New York
Friday, June 14, 2024
spot_img

Najčitanije ove sedmice

Povezani postovi

Policija u Banjoj Luci kod jedne osobe pronašla arsenal oružja

U Banjoj Luci jedna osoba je uhapšena zbog sumnje na krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih naprava, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.
Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka preduzimanjem operativnih i drugih mjera i radnji jučer su uhapsili osobu inicijala D.M. zbog počinjenja krivičnog djela.

Nadležnoj policijskoj stanici prijavljen je fizički sukob između dvije osobe D.M. i S.L. nakon čega je utvrđeno da D.M. posjeduje pištolj za koji nema dozvolu.

“Izvršen je pretres na lokaciji koju koristi osumnjičeni D.M. kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 15 pušaka različitih proizvođača, 16 pištolja među kojima se nalaze i pištolji bez oznake proizvođača, dva noža sa futrolama, pet bajoneta i 432 komada municije različitog kalibra”, kazala je portparol MUP-a RS Danijela Mučibabić.

Izvršena je kriminalistička obrada i nad osobom S.L. zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo tjelesna povreda.

Mjere i radnje u okviru ovog predmeta sprovođene su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a po naredbi Osnovnog suda u Banjoj Luci.

Popularni članci