5.8 C
New York
Friday, June 14, 2024
spot_img

Najčitanije ove sedmice

Povezani postovi

KŠC – Privremeno obustavljene sve aktivnosti u martu

U namjeri da zaštiti učenike i radnike KŠC-a “Petar Barbarić”, te Sjemeništa, ravnatelj don Željko Marić, privremeno je suspendirao sve aktivnosti koje se realizuju u Centru.
Tom odlukom otkazano je domaćinstvo za Sportske susrete osnovnih škola Sustava katoličkih škola za Evropu koje se trebalo održati 28. marta u Travniku.

Također je otkazano i sudjelovanje učenika KŠC-a na natjecanju koje se trebalo održati u Zenici, 28. marta.
Posjet sudionika Vjeronaučne olimpijade KŠC-u u Travniku, 12. marta je bilo otkazano.
Susret koji organiziraju Travnički dekanat i Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II, predviđen za 14. mart, te susret na razini Travničkog dekanata u svezi s radom Vrhbosanske sinode, predviđen za 12.mart su također otkazani.
“Osigurajte provedbu već donesenih odluka, uvedite sustav kontrole već donesenih mjera, u vezi s pitanjem ulaska u školsko dvorište, sportsku dvoranu, suspenziju korištenja školskih toaleta za hodočasnike

Svaka osoba mora biti evidentirana na porti i ne može se dolaziti do ureda bez prethodnih odobrenja odgovornih i nadležnih. Svi vanjski suradnici koji dostavljaju robu, osoblje, i auta moraju biti evidentirana i neka ne ulaze u službene prostorije Centra. Potrebno je prilagoditi službe dežursatava, a nužan je i nadzor pranja ruku na ulasku u školu”, napisano je u dopisu, između ostalog.

Popularni članci