17 C
Novi Travnik
Petak, 18 Septembra, 2020
nove-info.com

Kandidati za travničkog načelnika: Mirsad Peco ispred SDA, Elvis Imočanin ispred SDP-a

Iako zvanično nije potvrđeno iz Općinske organizacije SDA Travnik, dr. Mirsad Peco će biti kandidat ove stranke za načelnika općine Travnik na predstojećim lokalnim izborima. Naime, na Facebook profilima članova SDA pojavila se informacija i fotografije koje potvrđuju ovu informaciju.

Dr. Mirsad Peco rođen je 14.03.1958. godine u Travniku. Završio je Medicinski fakulteta, a dugi niz godina radi u JU Dom zdravlja Travnik u Službi za zdravstvenu zaštitu radnika i sportaša sa konzultativno specijalističkim ambulantama.

Zastupnik je Stranke demokratske akcije (SDA) u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH.

Predsjedništvo Općinske organizacije SDP BiH Travnik, prije konačnog prijavljivanja kandidata u CIK BiH, jednoglasno jedonijelo odluku da se za poziciju načelnika Općine Travnik na Lokalnim izborima 2020. godine ponudi novi kandidat, mladi diplomirani ekonomista Elvis Imočanin.

Elvis Imočanin rođen je u Jajcu 1986.godine, a od 1992. godine živi u Travniku. Po zanimanju je Bachelor ekonomije, trenutno nezaposlen i akutelni je potpredsjednik Općinske organizacije SDP BiH Travnik i član Kantonalnog odbora SDP BiH SBK/KSB.

(TNTportal)

popularno

Novotravničanin Munib Hajrić objavio “promotivni” video i nasmijao cijelu BiH!

Kandidat SDA za Općinsko vijeće Općine Novi Travnik Munib Hajrić zvani Ćibo objavio je video na društvenim mrežama u kojem je najavio...

Pronađen ukradeni automobil fudbalera Novog Travnika

Danas je nogometašu Novog Travnika, Ibrahimu Duvnjaku, sa Gradskof stadiona ukraden automobil. Iz Policijske stanice Travnik potvrđeno je...

Sa parkinga Gradskog stadiona ukraden automobil nogometašu Novog Travnika

Danas je, tokom treninga NK Novi Travnik, ukraden automobil jednom od nogometaša ovog kluba, stoji na zvaničnoj stranici.

Životna jesen čovjeka

Njegove sijede kose, staro lice borama ispunjeno i pogled u daljinu (da li čežnje ili tuge pune) sve govori. To je čovjek životom pritisnut,...
8,510PratiocaLajkajte
785SljedbenikaPratite
4PretplatnikaPretplati se
error: Sadržaj je zaštićen!