2 C
Novi Travnik
Ponedjeljak, 29 Novembra, 2021

Danas predavanje “Igraj odbojku, reci NE drogi, alkoholu i igrama na sreću”

Odbojkaški klub „Victory” Novi Travnik realizira projekt „Igraj odbojku, reci NE drogi, alkoholu i igrama na sreću” koji je društvenog, edukacijskog i preventivnog tipa. 

U sklopu projektra planirano je predavanje i radionice na temu „Prevencija od droge, alkohola i igara na sreću kroz igru i njegovanje zdravih životnih stilova”. Predavanje će se održati danas od 19 sati i 15 minuta u Općini Novi Travnik uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Planirana je edukacija i osposobljavanje članova kluba o štetnom uticaju droge, alkohola i igara na sreću. Predavanje i radionice će održati doktorica medicine Belma Šakić, izuzetna mlada stručnjakinja u svojoj oblasti.

“Posebno zadovoljstvo nam predstavlja što je Belma Šakić bila članica Odbojkaškog kluba “Victory” i predstavlja model uspješnog mladog čovjeka.”, poručuju iz OK “Victory”.

U sklopu projekta „Igraj odbojku, reci NE drogi, alkoholu i igrama na sreću” je već održan izlet na Vlašić, a planirane su i druge aktivnosti kao što je prezentacija odbojke u školama i turnir u odbojci koji će sprovesti u narednom razdoblju. Projekt je podržan od strane Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti.

popularno

Početak radne sedmica donosi snijeg u BiH

Nova radna sedmica trebala bi donijeti prvi snijeg u ovoj sezoni, ako je vjerovati meteorolozi. "Sutra u Bosni i...

Prevent Travnik traži rukovodioca proizvodnje

Prevent Travnik d.o.o. Travnik, članica Prevent Grupacije zapošljava blizu 300 uposlenika. Kombinacija stručnog tima i savremene tehnologije garantuje izuzetno...

Novi Travnik: Danas radari na četiri lokacije

Najavljene radarske kontrole za 28. 11. 2021. -PS NOVI TRAVNIK 15:00 do 17:00 sati M-16.4 Vodovod17:30 do 19:00 sati...

Srednjobosanske šume / Oglas za posao

Srednjobosanske šume / Šume SBK raspisuju oglas za zasnivanje radnog odnosa na određeno radno vrijeme. Prijem radnika na određeno...
8,536PratiocaLajkajte
785SljedbenikaPratite
4PretplatnikaPretplati se
error: Za preuzimanje sadržaja javite se redakciji portala!