5.8 C
New York
Monday, June 24, 2024
spot_img

Najčitanije ove sedmice

Povezani postovi

Bratić ubijenog Sifeta Haskića: Njegovoj djeci i trudnoj supruzi neće ništa faliti

Jučer se obavila dženaza Sifetu Haskiću kog je u kafani na svirep način nožem ubio Smail Bešo. Iza Sifeta su ostali sinovi Dženan i Dževad, te trudna supruga.

Bratić ubijenog Sifeta, Ammar Haskić, kazao je kako Sifetovoj djeci i supruzi neće ništa faliti.

Dok je mene, moga babe i amidže Ifeta, tetki, rođaka Vahdeta i ostalih rođaka i rodica, Sifetovoj porodici ništa neće faliti. Djeci će faliti samo ta očinska ljubav, ali vrijeme će proći, a bol će ostati, kazao je u razgovoru za “Avaz” Ammar Haskić, fudbaler FK Vitez, bratić ubijenog Sifeta Haskića.

Ammar kaže kako su mu na društvenim mrežama zasmetali komentari u kojima se Sifet osuđuje, jer kako kaže, on nije bio čovjek koji “nije izlazio” iz kafane.

– Sifet mi je bio amidža. Živjeli smo tu kuća do kuće. Bio je čovjek koji se snalazio kroz život da osigura svojoj porodici lijep život, što je i uspio. Taman kad je bilo sve potaman, desilo se ovo. Sigurno da on tako nikom nikad ne bi uradio, na takav način zaklati nekoga kao životinju… Plač neće ništa pomoći. Pomoći će da dovimo za njega. Da mu se Allah dragi smiluje i grijehe oprosti, da njegove sinove Dževada i Dženana uputi na pravi put, kao i nerođeno dijete – navodi Ammar.

Ammar kaže kako dobro poznaje ubicu Sifeta.

– Ubicu mog amidže poznajem. Iza njega je ostalo dvoje male djece. Njegovoj supruzi i djeci nemamo šta zamjeriti niti ćemo ih ružno pogledati. Oni nisu krivi za to šta im je otac odnosno suprug uradio – kazao nam je Ammar Haskić, prenosi Avaz.

Popularni članci