5.8 C
New York
Monday, July 15, 2024
spot_img

Najčitanije ove sedmice

Povezani postovi

“ADK” i “Alfa Metabo” među predloženim za javna priznanja Općine Novi Travnik

Na narednoj sjednici Općinskog vijeća vijećnici će glasati za odluke o dodjeli javnih priznanja “Pohvala Općine Novi Travnik” i “Plaketa Općine Novi Travnik”.

Ispred Komisije za dodjelu nagrada i priznanja Općine Novi Travnik za Pohvalu je predloženo preduzeće “ADK” Novi Travnik, dok je za Plaketu predloženo preduzeće “Alfa” Novi Travnik.

Komisiju za dodjelu nagrada i priznanja Općine Novi Travnik čine Besim Belegić, Nevzudin Brljak, Martina Skopljaković, Andrea Zlatunić i Omer Sarajčić.

„Plaketa Općine Novi Travnik“ dodjeljuje se građanima Novog Travnika i drugim osobama, udruženjima građana, mjesnim zajednicama, ustanovama, gospodarskim društvima i drugim pravnim subjektima povodom njihovih jubileja, za uspjehe u poslovanju i radu, zasluge za razvoj općine Novi Travnik, unaprjeđenje kvalitete življenja, te afirmacije Novog Travnika i jačanju njegovog ugleda u državi i svijetu.

„Pohvala Općine Novi Travnik“ dodjeljuje se građanima Novog Travnika i drugim osobama koje rade na području Općine Novi Travnik, udruženjima građana, gospodarskim društvima, ustanovama i drugim subjektima povodom Dana Općine Novi Travnik ili drugih godišnjica za trajniju općepriznatu djelatnost kojom su znatno doprinijeli prepoznatljivosti, razvoju i afirmaciji Novog Travnika.

Popularni članci